Förlåt att jag hållt er på stäckbänken efter vårt UL. Det var inte alls meningen, det har bara varit full rulle här med jobb och allt annat. Men UL gick bra och vi är galet lyckliga!! :) 
 
Vi fick träffa en ny trevlig barnmorska och jag var rätt nervös när vi satt i väntrummet innan. Vi visste ju faktiskt inte om allt var bra med vår lilla bebis. Efter en hel hög med kall ultragel på magen så satte hon igång. Och där låg vår bebis! Sprattlande och välmående! <3 Allt som skulle finnas där fanns där, två ben, två armar, ett fint och piggt hjärta och allt annat som en frisk bebis ska ha. Det var en sån lättnad att få veta att allt var som det skulle! 
 
Och så fick vi ju veta var det var för en liten där inne och det visade sig att det (med största sannolikhet) är en liten prinsessa. :) Lycka!! Visserligen hade det inte spelat någon som helst roll om det varit en pojke eller flicka, men vi är jättelyckliga över att det blev just en liten sessa. <3
 
Ringde hem till mamma direkt efter UL när jag var på väg till jobbet. Hon svarade bokstavligen efter en halv signal. ;) Och hon började gråta innan vi börjat prata. Lilla mamsen! <3 Och när hon fick veta att det skulle bli en liten flicka så fick hon glädjefnatt. :) Härligt samtal! Sen ringde mamma till pappa och berättade nyheten. Lyckliga morföräldrar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0