❤️❤️❤️

Jag är gravid, tralalalala!!!! Åååå så underbart fantastiskt härligt! Tänk att det lyckades och att jag nu har ett litet frö som gror i magen. Mys!! 
Vi skulle ju egentligen ha tagit testet imorgon men vi kunde inte hålla oss så vi tog det imorse istället och det var ju ingen tvekan, jag är gravid! ❤️
 

Vi berättade för mormor och morfar, moster samt för bästa vännerna idag. Alla blev lika glada som vi. ❤️
Vi berättade genom att Selma fick ge mormor och morfar varsitt kuvert som älsklingen tillverkat av teckningar som Selma gjort. I kuvertet låg sen el lapp där det står att Selma ska bli storasyster i mars och att mormor och morfar ska få ytterligare ett barnbarn. 
Till moster (som är i Stockholm) skickade jag en bild på grantestet och skrev att hon skulle bli dubbelmoster. Hihi, hon blev såååå glad! ❤️
 
Inte så mycket gravidkrämpor ännu, det sliter lite i livmodern, brösten har börjat säga hej och jag är väldigt trött men annars inget. Ska bli så sjukt spännande att se hur den här graviditeten blir jämfört med förra. 

Gjorde ett till...

Ja men nu kunde vi ju inte hålla oss så i morse så vi tog ännu ett test. Denna gång syntes det svaga strecket liiite mer så nu vågar vi nog hoppas på att det gått vägen. Ingen mens har dykt upp heller, hihi! Åååå vad vi hoppas! 
När vi dessutom fick mysa med en 6 veckors bebis idag så blev man ju ännu mer sugen. ❤️

Hit och dit

Alltså den här dan... Jag har pendlat galet mycket med att tro att jag inte är gravid till att tro att jag är det. Pga att jag varit sjuk i över en vecka nu och att det kanske kan vara lunginflammation (ska till doktorn imorgon) så gjorde vi ett test i morse. Ville veta innan vi skulle dit. Tog testet och det visade ingenting, eller jo, kanske möjligtvis ett svagt svagt streck men jag vet inte. Vi ska ju egentligen testa först på söndag och idag är det bara onsdag + att jag inte testade på morgonurinen. Så jag vet inte... Men jo, jag tror nog att det är en liten skrutt som växer där inne. Hoppas, hoppas, hoppas! ❤️

Några dagar kvar att vänta...

Idag är det den sjunde juli, vi får göra testet den tolfte juli, gillar inte alls att behöva vänta! 
Men det som är bra är iaf att jag skulle haft mens idag men den kom inte, hurra hurra. Hoppas att den inte kommer på mer än nio månader. ;) 
Innan mens, oftast dagen innan, så brukar jag bli väldigt pysslig, städglad och allmänt fixig med saker. Men nån sån känsla har jag inte haft än, inte heller har jag haft ont i magen som jag också brukar ha. Spännande! Håll alla fyra tummar ni har. 

RSS 2.0