På plats!

Då är lilla mini på plats och allt har gått bra. ❤️
Vi hade tid 12:50 på kliniken, dock så var de lite sena så vi kom in ca 30 minuter efter vår egentliga tid. Vi hade tagit med oss min lillasysters kille som barnvakt så han och Memmel röjde loss blad leksakerna medan vi satte in vårt lilla ägg. 
Vi hade ju två nerfrysta ägg och ägget de valde för upptining klarade det så nu har vi fortfarande ett ägg i frysen kvar. Det är vi väldigt glada för! 
 
Innan vi åkte till kliniken så gjorde jag ett besök hos en akupunktör på S:t Eriksplan. 21 nålar satte hon på mig och sen fick jag ligga och vila i 30 minuter. Efter det var jag väldigt avslappnad! Och den avslappningen har faktiskt hållt i sig hela dan. Hoppas att jag kan fortsätta i den andan. 
 
Vad som ska göras nu är att fortsätta ta Lutinus och sen göra testet den 12/7. Vi längtar redan dit. ❤️
 
Vårt lilla mirakel! ❤️



Imorgon

Tänk att imorgon vid lunch ska vi sätta in ett litet ägg. Så förhoppningsvis, håller alla tummar vi har, att vi är 4 i vår familj om nio månader. Hisnande tanke och full med kärlek. ❤️
Jag har tagit Lutinus nu sen i fredags så jag hoppas att min kropp är beredd på att få en liten inneboende ett tag. 
Vårt ägg är ju odlat i fem dagar och sedan nerfryst. Det finns ju några hinder på vägen, först upptiningen som kan vara kritisk, ägget ska vilja fasta och sen stanna kvar i ca nio månader också men vi ska klara det! Jag har dock läst att ägg som odlats (så som vårt gjort) innan nedfrysningen har lättare att fastna så det hoppas vi på. 
Håll tummarna för oss imorgon! ❤️

Sprutan

Igår kväll tog vi sprutan! Haha, nu är vi igång igen. Galet! 😃
Allt gick bra förutom min vanliga skrattattack som jag nästan alltid får när jag ska ta de där sprutorna. Förstår mig inte riktigt på det där för det är ju allt annat än roligt. Mormor hjälpte till och eftersom att hon jobbar som sjuksköterska så var det ju inga problem. Tryggt! 
Nästa steg är nu Lutinus som vi ska börja med på fredag. Hej och hå! 

Nästa resa har börjat...

Ja, nu har vi påbörjat vår nästa resa mot ytterligare ett litet mirakel som vi hoppas ska bli verklighet. ❤️

Vårt första mirakel, Selma, fyller två år i augusti och nu känner vi oss mogna för att välkomna ytterligare en liten krabat i vår familj. ❤️ 
Vi har två stycken ägg i frysen som är odlade i 5 dagar så vi hoppas att vi har turen och lyckan att bli gravida igen med något av dessa ägg. 
 
För snart ett år sedan flyttade vår familj till andra sidan jordklotet, till Brasilien. Ett helt annat liv än i Sverige men vi trivs väldigt bra och ser fram emot att vara där i ytterligare några år. 
I början av juni så kom vi hem till Sverige på sommarsemester och vi ska stanna här till mitten av augusti. 
Den 9:de juni hade vi vårt första möte på IVF-kliniken igen. Så spännande att vara där igen och så pirrigt i magen. 
Denna gång var det bara jag och Selma där, pappan kunde inte följa pga att han fortfarande var kvar i Brasilien. 
Jag fick ta blodprov samt ett ultraljud. UL visade att det var dags för mens och det var precis vad vi räknat med. Den kom planenligt och vi fick en ny tid den 18/6 för nytt UL. 
Den 18/6 var mormor och hälsade på oss så då fick hon följa med oss till kliniken och passa Selma under tiden. UL visade att mina äggblåsor var för små för att man skulle kunna räkna ut vilken dag ägglossningen skulle ske så jag fick ytterligare en ny tid för UL, och det var idag den 21/6.
Mellan den 18/6 och den 21/6 är det ju inte så många dagar men pga att det var midsommar just dessa dagar så blev det lite farande med bilen upp och ner i landet. Den 18/6 åkte vi upp till Dalarna för att fira midsommar och idag den 21/6 var det bara att åka ner till Sthlm för att göra ett UL. De gör egentligen inte UL på söndagar men då älsklingen skulle åka ner till Sthlm för att jobba veckan som kommer så kunde jag åka med honom ner till Sthlm och sedan ta tåget upp till Dalarna igen. Kliniken var då så gulliga att de tog in oss på en söndag för att det skulle underlätta så mycket för oss. 
Och i detta nu så sitter jag på tåget på väg hem till Dalarna och min lilla älskling. Selma hon fick nämligen stanna hemma hos mormor och morfar. Kändes inte alls rätt att tvinga henne att följa med på en sån här tur, hon har haft det så mycket bättre hemma hos mormor och morfar. 
 
UL idag visade precis vad vi ville se, dvs att en av blåsorna växt till sig ordentligt och att det snart var dags för ägglossning. Så imorgon, klockan nio på kvällen, så är det dags att ta första (och enda) sprutan. Spännande!! Det är alltså en Ovitrelle som gör att ägglossningen verkligen kommer igång. 
Då älsklingen är kvar nere i Sthlm så blir det mormor som får ta den på mig. Hon jobbar ju som sjuksköterska så det ska ju inte vara några problem. Att jag skulle ta den själv skulle vara lite jobbigare så jag skippar nog helst det. 
 
På fredag ska jag sedan börja med Lutinus tabletter som ska göra det lättare för ägget att fastna i livmodern. Kommer ihåg att det inte var speciellt kul med dessa tabletter men det är ju bara att göra det som krävs. På måndag den 29/6 är det sen dags för ytterligare ett besök i storstan, då ska ett litet ägg föras in. ❤️
 

RSS 2.0