Medicin

Igår fick jag medicin utskriven för mitt illamående. Kände att det var dags då jag knappt kunnat få i mig nån mat. Lergigan heter den och jag testade den i morse vid tio-tiden. Och illamåendet försvann! Hurra!!! Såå skönt! Dock mån timme senare så var det som om att någon slagit ner mig med en påk i huvudet. Jag blev så galet trött! Jag kände mig full och kunde knappt hålla mig vaken, haha. Lite läskigt var det så nästa gång jag mår så där riktigt dåligt så blir det bara en halv tablett. 

Lilla Mini i magen har fått sina första egna kläder. 💕 Mormor har två gånger den här veckan kommit hem med söta små kläder. Så nu har Mini en sparkdräkt och två par byxor. Åååå, de är ju så små och söta. Kan inte förstå att vi snart ska ha en sån där liten liten kotte igen. ❤️

Illamåendet...

Den senaste veckan har illamåendet inte varit nådigt. Usch och fy för att gå runt och konstant vilja kräkas.
När jag gick med Selma så hjälpte det att jag bara åt nått litet så gick det över. Nu vill det inte ge sig alls vad jag än äter... Drygt är det! 
Tackar gudarna för att jag har mamma och pappa, utan dem vet jag inte vad jag hade gjort. ❤️

Lilla hjärtat

Idag har jag varit in till IVF kliniken i Falun och fått sett och lyssnat på minis lilla hjärta. Hihi, tänk att det ligger en liten liten människa i min mage. En liten underbaring till. ❤️
Jag känner mig ju väldigt gravid med illamåendet och tröttheten men ändå så är det väldigt skönt att ha fått bekräftat att det är ett litet frö där inne och att allt ser ut som det ska. Tryggt! 
Nästa steg är nu att vi ska göra NIPT. Vi hade aldrig hört talas om NIPT innan vi fick höra det från en läkare på lärarhusets Odenplan som vi pratade med. Vi har varit i valet och kvalet på om vi skulle göra KUB i Sverige eller hemma i Brasilien men nu är vi säkra på att vi kommer att göra NIPT i Brasilien. NIPT är en variant på KUB där det räcker med ett blodprov från mig och inget ultraljud. Det är också en säker metod med ca 99% säkerhet. 
Ska bli spännande! Med NIPT kan man även få reda på vilket kön barnet har och vi är ju så nyfikna så det kommer vi att kolla. ❤️

Jodå

Gravid "krämporna" har infunnit sig nu. 😊 Jag mår illa, har svårt att öppna kylskåpet för att det luktar äckligt (tydligen bara jag som känner det trots att det luktar blä!!), trött som bara den och lättirriterad. Haha, trodde till en början att det skulle bli lite lättare denna gång men njae, sån tur hade jag inte. 
Men jag vet ju att det är sånt som går över. Vecka 14 gick det över förra gången, jag är i vecka 8 nu, känns ganska långt... Biter ihop och försöker att njuta av "semestern" här hemma hos  mormor och morfar. 

RSS 2.0