Nu är det tre dagar kvar, det är så galet, spännande, lyckoframkallande och nervöst att jag knappt förstår att det händer. Så många åååår av längtan och nu är det snart dags. Ren kärlek ut i fingertopparna!
Jag är så lycklig! :)
 
Det har gått några dagar och jag har inte varit så aktiv med skrivandet så jag ska försöka att sammanfatta de senaste dagarna.
I torsdags kväll så gick vi över till min lillasyster och hennes M och åt lite kvällsfika. Det var jätteskönt att få "komma ut lite" efter att ha spenderat dagarna hemma i lägenheten ensam. Jag tog med lite nybakat bröd och så drack vi te tillsammans. Mysigt att ses! <3
 
I fredags så struttade jag upp tidigt på morgonen tillsammans med älsklingen när han gick upp. Var inte alls trött. :) Började dagen med att sätta igång en tvättmaskin, fixade lite mer med våra foton och tog det lite lungt framför tv:n. 
Vid tio så åkte jag och magen iväg ner på stan för att hämta kärlekens startbevis för Midnattsloppet som han ska springa nu ikväll. När det var gjort så åkte vi till sjukhuset för att ta de sista proverna inför snittet på tisdag. Det var  bara ett rör som behövdes så det var skönt. Konstaterade att nästa gång vi ska åka till sjukhuset så kommer vår dotter till världen. <3 Mäktigt! <3
Väl hemma igen så passade jag på att njuta lite av solen och sensommarvärmen. 
Planen var sen att jag skulle göra stekt potatis, korv och ägg till middag men kärleken ringde hem och sa at han tyckte att vi skulle gå ut och äta så det gjorde vi. :) Mysig överraskning! Älskar bra överraskningar! <3 
Så det blev en middag ute på restauran F här i närheten. Sååå god mat de har där! Det är oftast inte så mycket folk där vilket är lite synd. Den restaurangen och deras mat förtjänar många gäster! 
Både jag och kärleken tog en "Flat iron steak", himmelskt gott! 
Efter maten gick vi hem för att se en film och mysa i soffan. Slutade med att jag somnade efter ca en kvart...  
Verkligen bra filmsällskap. ;) Men jag såg slutet på filmen iaf. ;)
 
Idag är det lördag och vi har mest slappat hela dagen, har varit skönt för jag har varit lite mer trött idag igen.
Fixade lite med bilderna på morgonen, sen följde jag med kärleken då han skulle byta lamporna på bilen. Vi passade efter det på att åka bort till sjön och mata fåglarna lite. Mysigt! Vi gjorde ofta det förut men nu orkar jag inte gå så långt. Ser fram emot långa prommenader igen sen. :) 
 
Vi har också varit nere på centrum en sväng och handlat lite. Insåg att vi inte hade några byxor till lillan så vi köpte två par. Dessutom så köpte vi henne ett litet guldhjärta som hon ska få som födelsedagspresent på tisdag. <3
 
Ikväll så är det dags för kärleken att springa midnattsloppet och jag, lillasyster och M ska ner och heja på honom. Ska bli kul! :) Hoppas på fint väder bara... Ha en fin lördagskväl!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0