Gisses va man blir slö av att göra ingenting! Känner mig som en degklump - hahahaha! :) 
Vi har försökt att gå upp tidigt de här senaste dagarna för att ställa om oss till jobbtid så att det inte blir alltför knasiga tider nu när kärleken ska börja jobba imorgon. Det går sådär. ;) 
Men imorse så lyxade vi till det lite med hotellfrukost på hotellet här bredvid oss. Gott! 
Efter det så blev det soffhäng och "Deadliest catch" marathon. Vi slumrade båda två och det var väldigt skönt. 
 
I fredags så var vi ju på middag hos K+F. Så roligt att träffa dem igen, var alltför länge sen sist. Lilla Em hade blivit så stor, hon sår utan stöd nu tom och man ser att det inte är speciellt långt kvar tills hon går. 
Jag fick också gossa lite bebis med lilla L. Så lik sin far han är! En mini M helt enkelt. :)
Det blev ju såklart väldigt mycket barnsnack under middagen, vi befinner ju oss alla i den fasen. :)
Lilla L hade också suttit i säte så där hade det också blivit snitt. M tyckte att vändningsförsöket var hemskt och att det gjorde väldigt ont. Tänk så olika det kan vara! :/ De hade gjort tre försök att vända lillen men det hade inte gått. M sa att om det blir en till liten knodd i framtiden så kommer hon inte att göra något vändningsförsök. 
 
M berättade också att dagen innan snittet så ska man tydligen duscha med någon speciell tvål som man köper på apoteket. Sedan så får man inte smörja in sig, inte ens lypsyl... Jag kommer ju att vara torr som en pappersbit! 
Dessutom så ska man tvätta sig med denna specialtvål både kvällen innan samt på morgonen innan snittet. 
Det kan bli intressant. ;) 
 
I lördags så var det också en lugn förmiddag i soffan. Vid lunch så drog kärleken och tränade och jag pysslade lite här hemma. Bla så är nu skafferiet rensat. Känns skönt! Det där skåpet har en tendens att alltid bli överfullt! 
Skrev även ett matschema för veckan som kommer och sen åkte vi ock handlade. Det är så jädra skönt att ha en plan på vad man ska äta och att allt finns hemma. Ogillar starkt den där frågan "Vad ska vi äta idag då?". 
Vi tog även en tur till IKEA igår. Vi har funderat lite på att renovera köket i vår etta som min lillasyster hyr av oss. Vi ska in med en diskmaskin och kakla om. Så nu har vi planerat vad vi ska köpa och hur vi ska göra det. Starten avvaktar vi lite med tills lillskrutt kommit ut och vi vet lite hur det går med allt. 
 
Just nu så håller kärleken på att stryka MASSA inför jobbstarten. Han räknade ut att han hade 21 skjortor och alla utom sju är nu strukna. Lägg också till alla byxor till kostymerna. Han har lite att göra. ;) 
Planen för resten av dagen är träning för kärleken och jag ska fortsätta mysa lite här hemma och fixa lite. 
 
En bild på vad som ingick i korgen som vi fick av våra kära vänner G+M. <3
 
Idag har vi gått ner på ensiffrigt. :) <3
 
Vår luunch igår. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0