Hej hej!
 
Nu tycker sambon att det är dags att den blivande fadern skriver ett inlägg i bloggen, so here we go..
 
Dagarna här hemma går visserligen rätt snabbt och vi är redan inne i vecka 10 av graviditeten. Men det här med väntan är något som både jag och sambon har oerhört svårt för.. Om det är möjligt så försöker vi alltid att köpa oss förbi väntan och ovisshet. Ett exempel på detta är IVF-behandlingen som vi valde att betala för istället för att vänta på att få gratis av landstinget efter ca 18 månader i kö. Men det här med att försöka bli med barn är ju en enda lång väntan och dessutom kombinerat med en massa ovisshet och oro! :/ 
 
Först så fick man räkna ner dagarna till att vi skulle börja med hormonbehandlingen vilket kändes som den längsta månaden någonsin. Efter hormonbehandlingen väl var avklarad så var det dags att vänta på besked om hur befruktningen gått, hur många ägg som kunde frysas in och inte minst väntan och förhoppningen att det lilla införda embryot skulle fästa i livmodern. 
Nu när vi haft sådan tur att embryot fäst och ser ut att utvecklas som det ska, så fortsätter väntan.. denna gång på att vi skall passera v12 så vi kan göra sambons graviditet officiell för jobb, vänner och bekanta. 
Sen så ska vi ju inte prata om väntan på att grynet skall födas, det är ju 30 veckor dit!!
 
 
Och vi som redan nu längtar så mycket att vi blir tokiga! 
 
Vi får trösta oss med att det finns mycket som måste förberedas, inhandlas och byggas innan grynet kommer till världen. I helgen byggde vi ihop grynets barnsäng och inom kort är det dags att bygga skötbord. :)
 
Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: dagijuli

ja tiden går fort men långtsamt ändå när man väntar... håller helt med.
kul att sambon gästskriver i bloggen.
det vawr tidigt ni börjat bygga ihop säng o allt men ni har ju det gjort sen=) våra grejer står nerpackade i kartonger änså länge... jag vill börja småpyssla men sambon säger att det tar för mkt plats o ingen brådska då det är 25 v kvar haha

2013-01-23 @ 20:20:03
URL: http://dagijuli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0