Idag är sista dagen på fem dagars ledighet. Gisses va skönt det har varit!! Vi begav oss ut på en tur till Småland i fredags för att hälsa på kärlekens pappa och sen var tanken att vi skulle åka ner till Skåne och sommarhuset. Men det blev inget Skåne. På lördagen steg vi upp tidigt för att åka till Gekås och handla babysaker. Tanken var att vi skulle vara där vid öppningen kl sju för att slippa slåss bland folk men "någon" hade ställt klockan lite fel så vi vaknade klockan sex. ;) Men efter lite frukost och en tvåtimmarstur så var vi framme. 
Det var ju inte hysteriskt med folk men ändå för mycket för vår smak... Så vi skippade allt förutom just babysakerna. Kärleken köpte visserligen x antal strumpor, jag en dagcreme och vi en strykbräda men det var nog allt till oss. Resten var till Grynet. :) 
 
Efter Gekås så drog vi vidare mot Borås för att hälsa på kärlekens bror och Grynets kusin som snart är ett år. En trevlig fika blev det! Grynet fick även en present - den rosa valen Blubb som kusinens mamma gjort! Såå söt!! <3
 
 
Nästa anhalt blev att besöka Gällsta för ytterligare lite shopping. ;) Blev inte så jättemycket handlat men några små fynd gjorde vi. Tex ett par ubersöta strumpbyxor och en Svea-tröja till Grynet. Hon är redan dyr i drift den lilla. ;) 
 
Efter Gällsta drog vi vidare för att hälsa på ett par vänner. En trevlig stund! 
När vi lämnade vännerna så hade klockan blivit mycket och vi var inte henma hos svärfar förens kl 20.30. En lååång dag! Så då bestämde vi att vi struntar i Skåne och åkte hem till stan igen. Och nu är det onsdag och om två dar är det dags för helg igen. Skönt med all ledighet! :) 
 
Dagarna här hemma har vi främst tillbringat med att fixa och dona massa här hemma. Man kan säga att vi "boar in oss"! ;) Kärleken har byggt ett skötbord och jag har tvättat alla babykläder + kokat nappar och flaskor. Förutom det så har vi också städat hela lägenheten. Mycket pyssel helt klart! 
 
 
 
Igår var det Valborg och vi bjöd över min syster och hennes kille på räkafton. En riktigt mysig och väldigt lagom kväll. Vi gjorde även ett beök vid brasan, hör ju till att kolla brasa på Valborg. 
 
 
Idag ska vi fixa det sista på skötbordet och köra nån tvätt till. Men vi ska också åka ner på stan och ta en glass i solskenet. :) Ha en härlig 1:a maj! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0