Gisses va dagarna går! I tisdags så blev vår prinsessa 7 veckor... Det känns ju som att hon kom igår... Det är så fantastiskt att se henne utvecklas och bli mer och mer medveten för varje dag som går. :) <3 
 
Men då tar vi och fortsätter med bloggandet. :) 
 
Under helgen den 21-22 september så njöt vi verkligen av att ha mormor och morfar på besök. 
På lördagsmorgonen när vi vaknade så kunde jag konstatera att natten varit jobbig. Skruttan vaknade 02.15 och ville inte sova mera... 05.40 så tassade vi ut i vardagsrummet där mormor och morfar sov och de blev så glada att de fick låna henne. Vi blev också glada för då kunde vi sova nån timme till. ;)
Strax innan Melodikrysset så passade vi på att firade morfar lite då vi ju köpt en födelsedagspresent till honom. Ipaden som jag och Selmis var och köpte i Kista. Morfar fyller ju egentligen inte förens den 14 oktober men vi ville överlämna den på en gång för att vi skulle kunna köra FaceTime med mormor och morfar. Morfar blev jätteglad och nyfiken på den nya "leksaken". :) 
Vid lunch så tog mormor, morfar och moster med sig Selmis ut på en promiskuösa runt sjöarna så att jag och kärleken skulle få sova lite till. Sååå skönt! Förutom att sova så hann vi också med en tur till centrum för lite shopping. När promenerarna sen kom hem så grillade vi lite till middag. Efter att älsklingen grillat hälften av köttet så tog dock gasen slut så vi fick steka resten. ;) 
Under lördagen så bajsade också Selmis - det är alltid sån lycka när hon gör det. :) Och mormor fick äran att byta blöjan. ;) 
På söndagen så var det dags för mormor och morfar att åka hem. Jättetråkigt tyckte vi alla! Det var så mysigt och skönt att ha dem hos oss. 
På kvällen åkt vi hem till Anders på lite höstfika. Äppelpaj bjöds det på. :) Jag som inte åt mjölk fick en chokladboll, himmelskt gott! :) Hos À träffade vi även Madde, Henke och Tommy vilket var trevligt. 
Selmis var inte på sitt bästa humör men det gick ändå hyfsat bra. 
När vi sen kom hem och det var dags att sova så sov Selmis i sin egen säng för första gången, innan så har hon ju alltid sovit mellan oss i sitt näste. Mysigt! :) 
 
På måndagen den 23 sept så började jag och Selmis dagen genom att ta en långpromenad runt båda sjöarna. Efter lunch så var det dags för akupunktur igen och efter det så hade vi en dejt bokad med Monika och Bella. Det blev en riktigt mysig fika. :) Selmis sov hela tiden och Bella somnade också så då fick vi mammor linte tid att prata. 
 
Tisdag den 24 sept så tog vi en prommis till jobbet och hälsade på. Vi hade inte annonserat att vi skulle komma så det blev en glad överraskning. Vi bestämde också att vi skulle komma igen vid ett senare tillfälle så att vi kunde fika ihop med kollegorna. 
På eftermiddagen så hade vi fullt upp! Vid två var det akupunktur igen och sen klockan fyra så hade vi tid hos BVC. Mellan dessa två möten så hann vi med att shoppa några tights och vantar till lilla skruttan. 
BVC besöket gick bättre än vårt första besök Selmis både kissade och bajsade på vår sköterska Maria. ;) 
Selmis hade gått upp i vikt som hon skulle och växt till sig på längden också. Från att ha legat under kurvan så låg hon nu över. 
 
På onsdagen den 25 sept så gick jag och Selmis till mosters lägenhet för att ta emot avloppsgubbarna som skulle komma och spola avloppet. Vi var där i ca tre timmar och hann både städa lite och kolla på tv innan vi gick hem. Moster och M blev så glada så över att vi städat lite. :) 
På kvällen så var kärleken på HiFi-mässa så jag och Selmis var ensamma en stund. Men sen kom pappa hem och det var mysigt som vanligt. :) 
 
På torsdagen den 26 sept fick vi gå till mosters lägenhet igen då mosters kille inte hittat nycklarna på morgonen och tvingades att lämna dörren öppen. Så först gick vi till mosters jobb och hämtade hennes nycklar och sen vidare till lägenheten. Det blev en lång prommis med Selmis i selen. Kunde inte ta vagnen då vagnen inte går in i hissen hos moster. 
 
Den 27 sept fick vi lunchbesök av två av mina kollegor, Anderas och Marlene. Selmis fick paket med en fin nalle och en supersöt overall. :) De hade även tagit med lunc till mig vilket var lyx. Sushi! :) 
Vid två var det än en gång dags för akupunktur. Vid det här laget hade vi börjat bli riktigt duktiga på att åka tunnelbana till stan. ;) På kvällen så kom farfar på besök då han och kärleken alltid springer Lidingöloppet tillsammans. Så roligt att han också fick träffa vår prinsessa. Till middag så lagade vi köttfärssås och spagetti. Gott! Efter middagen så åkte herrarna iväg till Lidingör för att hämta sina nummerlappar. 
 
På lördagen den 28 sept var det dags för loppet och herrarna stack iväg tidigt. Jag och Selmis ville inte följa, istället passade vi på att besöka klädbytardagen i Råsunda. Tog Selmis i selen och promenerade dit. Med facit på hand så var det väldigt skönt att slippa vagnen då det var väldigt trångt och mycket folk. Fyndade lite grann men inte så mycket. Det fanns nämligen inte så mycket kläder i skruttans storlek och det som fanns var gansla slitet. 
Men det blev iaf en topp/klänning, ett par jeans, en "målarrock", ett par tofflor och en mössa. :) 
Vid ett så kom pappa och farfar tillbaka från loppet och då var det dags för oss att sätta oss i bilen och åka upp till mormor och morfar och den stundande släktträffen. :) Hade bävat lite för resan iom att den är ca 4 tim lång men det gick ändå bra. Det blev totalt fyra stopp då hon gallskrek och inte alls ville åka bil men resten av resan så sov hon. :) Direktt när vi kom upp så åkte vi till bygdegården där släktträffen pågick. Tanken var att M och G skulle vara barnvakt till Selmis men de var förkylda så det gick inte. Det blev istället så att Selmis fick följa med på träffen. Det bästa med det var att hon då fick vara med på släktträffskortet som togs. :) 
Vi stannade dock inte så länge utan åkte hem rätt snabbt, trötta som tusan. 
 
Nu vill prinsessan äta och så även jag. ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0