Jajemän, idag åker vi hem till mormor och moffin igen. Sååå mysigt! Älskar att vara där! <3
Vi tar även med oss moster upp och sen stannar vi tre tjejer där en vecka till helgen efter då älsklingen kommer upp och hämtar oss igen. :) 
 
Det är en hel del som ska packas när man har en liten skruttis i familjen. Gisses! Vi måste nog skaffa en buss snart. ;) 
Men nu ska vi iaf lämna kvar vagnen där uppe eftersom att vi köpt en "ny". Gillar den nya vagnen skarpt! Det är som att köra en Porsche jämfört med vår andra som känns lite som en traktor. ;) Traktorn är den vagnen som ska med oss upp till Dalarna. 
 
Häromdagen så var vi och kollade in gemensamhetslokalen här i huset. Vi ska hyra den till då vi ska döpa vår lilla älskling. Kyrkans lokal var nänyligen redan bokad så vi får ta den här istället. Blir nog kanon att ha fikat där! 
I helgen så ska vi beställa inbjudningskortet, börjar bli hög tid för det nu iom att dopet ska vara den 15 mars. :) 
 
Memlan har kommit in i en ny trend (hoppas att det håller i sig!) då hon nu minst en gång om dagen tar sig ett långt sovpass på över 1 tim. Det är så skönt för det är en mycket gladare tjej man har att göra med då. :) Häromdagen när vi var ute och gick med moster så passade hon på att sova 1,5 timme. Det blev en riktigt lång powerwalk för oss. ;) Och inatt sov hon galet bra! Tre sovpass på över 4 timmar! :) Vaknade vid åtta och nu sover hon igen, klockan är nu 10.30 och hon har sovit över en timme. :)
Snart kommer moster hit och ska käka lunch med oss. Tacos är det som serveras. Det serveras ofta taco i vårt hus. ;) 
 
Igår kväll så var jag ute och åt middag med mina kompisar Katja och Maria. Sååå trevligt att komma ut lite. :) Jag ammade Memlan strax innan sju och sen somnade hon för natten. Så kärleken fick lite egentid. 
Det blev väldigt mycket barnprat på middagen. Vi är ju alla tre småbarnsföräldrar så det var ju kanske inte så konstigt. ;) 
 
Nu ska jag packa det sista innan sessan vaknar. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0